A D11STUDIO-t Somjai Gábor indította 2017-ben. Irodák, valamint kávézók, éttermek és üzlethelyiségek tervezésével foglalkozunk.

A számtalan lehetőség közül segítünk kiválasztani azokat a megoldásokat, amelyekkel a leghatékonyabban alakítható ki a modern, üzleti célokat támogató környezet. Projektjeinkben szeretjük keverni a letisztult megoldásokat és az informális elemeket, mindig szem előtt tartva a legfontosabb alkotórészt: a minőséget.

Projektjeink léptékében nem vagyunk válogatósak: egy kisebb méretű vagy költségvetésű projektbe ugyanolyan lelkesedéssel vetjük bele magunkat, mint egy nagyobb megbízásba.

Miben segíthetünk?

új iroda tervezése / meglévő iroda újragondolása / recepció tervezése / tárgyaló tervezése / pihenő zóna tervezése / teakonyha tervezése / kávézó tervezése / étterem tervezése / fotórealisztikus látványtervek készítése / grafikai tervezés / kiviteli tervek készítése / projektmenedzsment

Projekt menedzsment szolgáltatásunk keretében árajánlatok bekérésével, megrendelések és szállítások intézésével, valamint a kivitelezés megszervezésével és helyszíni művezetéssel is segítjük a projektek megvalósulását.

Szakági és generálkivitelező partnereink segítségével a megvalósításban is Ügyfeleink segítségére tudunk lenni.